top of page
  • Foto van schrijverJeannine

Lieve zangers en zangeressen, We gaan weer zingen!

Misschien zit je nog onder een palmboom, ben je in je tent weggeregend of ben je helemaal niet weggeweest? De vakantie is bijna ten einde en ik hoop dat iedereen het heel fijn heeft gehad!!!

Dus we gaan de draad weer oppakken .....ZANGLES!


Nieuwtje: Ik ga binnenkort ook in Tilburg zangles geven!


Voor alle leerlingen: Neem even contact met me op voor een nieuwe (privéles) afspraak. Vooral in Hilversum zit het zo vol. Voor de beste resultaten is het verstandig om, om de week les te nemen. Als dat kan natuurlijk. En we gaan nu echt een leerlingenmiddag organiseren!


Met de groep van 'Zingen met passie' komen we woensdag 6 september weer bij elkaar om 20.00 uur in de Vorstin.


Voor wie nog geen zangles heeft en geïnteresseerd is, kan mij een berichtje sturen via mijn site en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. www.jeanninegeerts.nl


Ik verheug me weer om met iedereen aan de slag te gaan!! Nieuwe technieken te leren, meer uit je stem te halen, repertoire uit te breiden, meerstemmig zingen met de groepen, plezier te hebben en vooral je passie uit te oefenen:

ZINGEN!!!Liefs,

Jeanninne


207 weergaven0 opmerkingen

Comments


© 2014 by  Jeannine Geerts

bottom of page